Mijn filosofie, van woondroom
tot kantoorbeleving

Een professioneel interieur-
of verbouwingsadvies?

Een interieur als maatpak
creëert rust

Arrow
Arrow
Slider

Mijn filosofie

Van woondroom tot kantoorbeleving

 

De binnenwereld en de buitenwereld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, in de architectuur en in de mens. Het samenzijn van die 2 werelden, de harmonie en het evenwicht in de woon & werkomgeving zorgen dat de mens meer in balans is.

 

Uiteindelijk willen wij een wereld die meer in balans is. Te beginnen bij jezelf in bijvoorbeeld je eigen woonkamer, keuken, tuin en op je werkplek op kantoor.

Een professioneel interieur- of verbouwingsadvies?

Een interieur is als een spiegelbeeld van je persoonlijke of zakelijke identiteit, maatwerk dus. Een interieur of uitbreiding dat voelt als een goed maatpak hoeft echter niet duur te zijn. Het inschakelen van een interieurarchitect met een frisse en professionele kijk, levert nieuwe inzichten, brengt ongewone oplossingen aan het licht en kan zelfs kostenbesparend zijn.

Een interieur als maatpak creëert rust

Een doordacht plan voorkomt dat kansen onbenut blijven, en het zorgt voor een geïntegreerd concept, wat de kans op miskopen van meubels, stoffering en verlichting verkleind. Een interieur als maatpak creëert rust, harmonie, ruimte en licht, en voelt ook comfortabel, praktisch, functioneel en duurzaam aan.

Dienstverlening

Binnen & Buiten kijkt naar het totaal concept, uw stijl, budget en manier van leven & werken en biedt hierop een passend geheel, van kleur & styling advies tot interieurontwerp, verbouwingen of uitbreidingsplannen.

Van eenmalig advies en tips & trucs tot een compleet concept met bouwkundige uitwerking en extra begeleiding. Mijn ontwerpen zijn altijd maatwerk, passend bij uw wensen, stijl en budget.

 

Portfolio

 

Laatst toegevoegde projecten

Ontwerp en realisatie 2016 Interieur Huis & Kantoor Arnhem Het monumentale pand is gehuurd en was gelukkig goed en

Project 2015 inrichting vakantiewoning Barcelona Interieur en Exterieur Metamorfose Rustige aardse en metallic tinten als tegenhanger voor de Spaanse

Opdracht Bij de uitbreiding van de wharehouse van Prometeus was de wens van de eigenaars om een eigen sportschool

Opdracht Het bedrijf groei gestaag sinds de nieuwe locatie en verbouwing van de verdieping in 2010. De begane grond